Oglasi - Advertisement

Svima jako poznat pjevac, Milan Topalović Topalko posljednjih dana veoma je nervozan i to zato sto su mu majstori upropastili brod. Naime, pjevač je plovilo odvezao u marinu u Obrenovcu i na povjerenje ostavio svog vodenog mezimca na remont, a kad je došao da ga preuzme, zatekao je blago receno havariju – koroziju na brodu i uništen enterijer, koji je toliko pazio i cuvao.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Pjevač još uvijek ne može da prebrodi stres koji je doživio zbog loših i neprofesionalnih majstora.

Želim da kažem svim kolegama, prijateljima i svim ljudima kojima su plovilo i voda sve u životu da ako hoće da im se prosto zgadi život, otjeraju svoje voljeno plovilo u marinu na Ostružnici kod Mraovca na remont i farbanje. Toliko nemara i neodgovornosti nisam vidio za ove svoje 43 godine života, navodi pjevac.

Pored moje ljubaznosti i molbe da ga samo srede najbolje što umiju jer ne pitam za cijenu, tako su se ponijeli – počinje priču pjevač, još ogorčen zbog svega što se desilo njegovom mezimcu.

Moj tek ofarbani brod je poslije samo tri dana pustio koroziju, iako je prije toga bio kao nov. Sve sam uredno platio i veoma sam razočaran što su mi prosto upropastili brod. Prije farbanja nisu zaštitili unutrašnjost pa je drveni enterijer upropašten farbom pa sada jos i to moram da mijenjam. Vratiću ja brod u željeno stanje jer on mi je prosto sve moje kad siđem s bine. Moj odmor, moja ljubav, moj život, ma sve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here