Home / Uncategorized / ZNA SE ZAŠTO SE UBILA DOKTORKA VIOLETA: Nagađanja su tačna, kažu da je u pitanju ŠIZOFRENO SAMOUBISTVO

ZNA SE ZAŠTO SE UBILA DOKTORKA VIOLETA: Nagađanja su tačna, kažu da je u pitanju ŠIZOFRENO SAMOUBISTVO

Oglasi - Advertisements

Dosadašnji podaci istrage utvrdili, doktorka Violeta je zbog teške depresije “digla ruku na sebe”, jer je usljed epidemije korona virusa, klinika čiji je onda bila vlasnik, slabo poslovala pa navode da ju je to veoma pogodilo.

Vec smo pisali dosta o ovom slucaju, naime u porodičnom, stanu pronašli su je muž i sin, kada su shvatili da se Violeta u kupatilu zadržala poprilično dugo.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Dosadašnjom istragom je utvrđeno kako je poznata doktorka sebi dva puta zarila nož u grudi. Naravno mnogi su se pitali, kako je to moguće, iako je to jako degutantno u ovakvoj situaciji. Na to pitanje je ipak odgovorio kriminolog Zlatko Nikolić.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Hirurg može to da uradi, to nije problem, već samo njeno duševno stanje. Meni djeluje kao šizofreno samoubistvo, ali ja ne mogu to da tvrdim jer nemam sve podatke. Policija bi osjetila problem da nije bilo tako kako je bilo. Sin i muž nisu takvi da bi se udružili protiv nje te uopste nije bilo naznaka za to. Uzrok u ovom slučaju liči vise na šizofreno samoubistvo.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money