Oglasi - Advertisement

Predsjednik Rusije, Vladimir Putin pozvao je predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića, pa tom prilikom poželio mu je uspeh na predstojećim izborima, a koji će biti u nedelju, 21. juna.
Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa Vladimirom Vladimirovičem Putinom te zahvalio mu za priliku da ponovo, samo mjesec dana od prethodnog telefonskog razgovora, razmijene mišljenja o različitim pitanjima bilateralnih kao i međunarodnih odnosa.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Predsednik Vučić je predsjedniku Putinu zahvalio na pozivu da 24. juna prisustvuje Paradi pobjede koja će biti u Moskvi. On je takođe istakao da mu je velika čast da učestvuje na proslavi 75-godišnjice pobjede nad fašizmom, jer se ponosi činjenicom da su srpski i ruski narod u Drugom svetskom ratu bili na istoj strani slobodarstva. „Zato nema važnijeg zadatka od čuvanja sjećanja na slavnu istoriju i istinu o borbi koja je donijela slobodu i mir- kazao je predsjednik Vučić.

Predsjednik Vučić se još jednom zahvalio predsjedniku Putinu na aktivnoj podršci Rusije državnim i nacionalnim interesima Srbije, te na principima međunarodnog prava i pravde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here