Oglasi - Advertisement

Sigurno ste čuli za neku od jezivih priča ali ovo što vam donosimo je strašno jezivo i za pomisliti. Da li ste možda nekada gledali neki horor film gde se žrtva zakopa živa? E ovo je istinita priča o jednom upravo takvom događaju kao iz horor filmova. Do nje je došlo greškom nikog drugog do doktora i medicinara koji olako svataju svoj posao i olako primaju obaveze i zakonom donešene odluke koje se trebaju poštovati i koje su oni preuzeli na sebe završavajući smer medicine.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Nažalost savesnih doktora je sve manje i manje a sve više onih koji se time bave isključivo zbog koristi. Ta korist može biti novčana ili statusna, ali bilo kako bilo neko uvek plati svojim životom. Naravno svi smo grešni i svakom se desi da na poslu zabrlja, samo što se to kod doktora puno više primeti jer su na kocki ljudski životi. Reč je o jednoj Brazilci koja se zvala Rosahela Almeida dos Santos i koja je preminula u 37. godini života.

Ona je doživela dva moždana udara, a problem je nastao kada doktori nisu sačekali nužnih 48 sati da proglase smrt nego su je sahranili. Ljudi koji su živeli pored groblja idućih 11 dana čuli su uzvike iz ovog groba, a 11. dan kada su otvorili kovčeg ona je bila mrtva ali je kovčeg bio sav izgreban, pa se pretpostavlja da se ona danima borila da izbegne smrt i napusti kovčeg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here