Oglasi - Advertisement

U nastavku današnjeg članka govorimo o Milomiru Mariću, čoveku koji je na medijskom nebu Srbije preko 35 godina, i jedan je od najboljih novinara u celoj regiji. Mnogi su ga tek sada upoznali kako na televiziji vodi jutarnji program i svoj tok šou, gde ga mnogi smatraju za jako čangrizavog lika, ali realno, on radi sjajan posao za medije.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

On je kao mlad novinar žurnalistike, počeo u političkom listu, čiji je glavni urednik bila Mira Marković, a radio je jako osetljive intervjue sa političkim disidentima, a najpoznatiji je bio onaj sa franjom Tuđmanom, koji je apsolutno potukao sve rekorde čitanosti u to vreme.

Vesna radusinović je njegova supruga, koja mu je verna druga pune 23 godine, i koja je sa njim bila u dobru i u zlu. Međutim, Vesna se pre par dana objavila na svom Instagram profilu, ge je napisala tužnu vest, da je njena majka na žalost preminula. Napisala joj je što joj je jako žao, kako nisu popile poslednju kafu na balkonu dok cvetaju trešnje, i što nisu zapalile baš još jednu cigaru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here