Oglasi - Advertisement

Danas vam donosimo jednu ne tako lijepu priču, a riječ je naime o jednom mališanu koji se vraćao kući sa igrališta, a pronašla ga je žena koja je odmah pozvala njegovu majku te rekavši joj da se dječak trese i vrišti od straha.
Dečak (11) iz Bajine Bašte pretrpio je prije nekoliko dana jednu veliku traumu kada se pred njim, dok se vraćao kući sa igrališta, stvorio čopor od 8 ili 9 pasa lutalica.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Jedan od pasa mu je strgao patiku sa noge, a mališan se udario o betonsku klupu, vjerovatno pokušavajući da pobjegne od životinja.

Njegova majka Marija Vranješ, koja inače ima četvoro djece, jako uznemirana ispričala je da se sve izdešavalo u nedelju poslijepodne, i to između 13 i 13.30 časova, kada je dobila poziv sa nepoznatog broja.

Pozvala me je neka gospođa kojoj sam neizmerno zahvalna, a koja se sasvim slučajno tu zatekla sa svojim sinčićem. Rekla je da su dijete napali psi, te da nema patiku, i da vrišti i trese se, naravno od straha, da ne može da priča – objašnjava majka tokom ovog razgovora.

Kako kaže, žena sa druge strane žice joj je rekla da ga neće ostaviti dok njegovi roditelji ne dođu po njega.

Za nastavak kliknite OVDJE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here