Oglasi - Advertisement

Mi se danas ponovo dotičemo morskih plaža, koji su zadnjih dana u epicentru dešavanja iz mnogo razloga. Najgori je onaj jer na jako puno mesta, pogotovo u Grčkoj i Turskoj imamo velike požare, a u Grčkoj evo već 7 dan za redom besne jaki požari. Velike temperature i jako žestok vetar definitivno uništava vatrogasce koji su definitivno na izmaku snaga.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Imamo i one smešne detalje, sa morsskih plaža, a najzanimljivije su opne koje nam dolaze sa našeg Jadrana. Ako izuzmemo veliku nekulturu i nehigijenu na većini plaža, onda je definitivno u poslednjih par dana pobedila slika iz Makarske, gde je čovek sa komplet svojom porodicom, ženom i troje dece montirao veliki stol sa klupama. Žena je napravila veliki ru čak i tako su zajedno ručali na morskoj plaži, a slika je postala viralna u jako kratkom vremenu.

Međutim, naša današnja tema je iz sekcije crna hronika, gde je turistkinja iz Velike Britanije koja ima 50 godina silovana je dok je ležala onesvešćena na ulicama španske Majorke. Žena je napadnuta oko 3 sata ujutro, dok su oko nje priolazili drugi turisti.

 

Zaprepašćeni svedoci napada odvukli su napadača od žene, a policija je odmah uhapsila čoveka koji ima 40 godina života. Muškarac uhapšen zbog sumnje za seksualni napad odveden je u policijsku stanicu na ispitivanje, dok je nesretna žena prevezena u lokalnu bolniucu. Najgore od svega je to, da se celi slučaj desio ispred restorana gde su sedeli gosti, koji su sve ladno promatrali. Vaša mišljenja o ovakvim situacijamaa, kako biste vi reagovali ovde? Pišite nam u komentarima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here