Home / Magazin / STRAVIČNA SCENA NA POZNATOM LETOVALIŠTU: Muškarac OBEŠČASTIO onesvešćenu ženu nasred plaže, napadnuta pred desetinama svedoka!

STRAVIČNA SCENA NA POZNATOM LETOVALIŠTU: Muškarac OBEŠČASTIO onesvešćenu ženu nasred plaže, napadnuta pred desetinama svedoka!

Oglasi - Advertisements

Mi se danas ponovo dotičemo morskih plaža, koji su zadnjih dana u epicentru dešavanja iz mnogo razloga. Najgori je onaj jer na jako puno mesta, pogotovo u Grčkoj i Turskoj imamo velike požare, a u Grčkoj evo već 7 dan za redom besne jaki požari. Velike temperature i jako žestok vetar definitivno uništava vatrogasce koji su definitivno na izmaku snaga.

 

Imamo i one smešne detalje, sa morsskih plaža, a najzanimljivije su opne koje nam dolaze sa našeg Jadrana. Ako izuzmemo veliku nekulturu i nehigijenu na većini plaža, onda je definitivno u poslednjih par dana pobedila slika iz Makarske, gde je čovek sa komplet svojom porodicom, ženom i troje dece montirao veliki stol sa klupama. Žena je napravila veliki ru čak i tako su zajedno ručali na morskoj plaži, a slika je postala viralna u jako kratkom vremenu.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Međutim, naša današnja tema je iz sekcije crna hronika, gde je turistkinja iz Velike Britanije koja ima 50 godina silovana je dok je ležala onesvešćena na ulicama španske Majorke. Žena je napadnuta oko 3 sata ujutro, dok su oko nje priolazili drugi turisti.

 

Zaprepašćeni svedoci napada odvukli su napadača od žene, a policija je odmah uhapsila čoveka koji ima 40 godina života. Muškarac uhapšen zbog sumnje za odnosualni napad odveden je u policijsku stanicu na ispitivanje, dok je nesretna žena prevezena u lokalnu bolniucu. Najgore od svega je to, da se celi slučaj desio ispred restorana gde su sedeli gosti, koji su sve ladno promatrali. Vaša mišljenja o ovakvim situacijamaa, kako biste vi reagovali ovde? Pišite nam u komentarima

Best free WordPress theme

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money