Oglasi - Advertisement

Lepa Brena je ovih dana ponovo u medijima jer je sa Bobom i najmlađim sinom Viktorom na krstarenju u njihovoj novoj jahti, koju su platili skoro 6 miliona evra. Svakako da je brena mogla to sebi da priušti, jer je nedavno prodala svoj udeo u Grandu za 15 miliona evra, pa je mogla sebi ipak malo da da oduška.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Na sve to, ovih dana je isplivala i njena još jedna biznis strana, a to je da je njen luks restoran na Zlatiboru dobio sjajne ponude od jednog Albanca, koji nudi Breni i Bobi 300.000 evra na 2 rate, ali Lepa Brena ne želi da čuje ni za kakve rate. Njegova poslednja ponuda bila je 270.000 evra, ali je Brena jednostavno odbila i nije želela više da komunicira na tu temu.

Kao što smo rekli, sa njima je na moru i sin Viktor, koji je po ko zna koji put, prekinuo sa svojom sttalnom devojkom Sandrom, koja po svemu sudeći nikako ne leži Breni. Dovoljno je što je Prijovićka ušla u porodicu, sa kojom uvek vodi tihi rat, a sada su mediji došli i do insajderskih informacija, što je Sandra sa sela.

 

Smeta joj to, što je ona donedavno brala maline, i pravila ajvar sa majkom, a živel je u sasvim običnoj seoskoj kući, pre nego što je doselila u Beograd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here