Home / Magazin / KNJAŽEVAČKI UŽAS! Otac napastvovao maaloletnog sina, sve dok jadničak sebi nije oduzeo život: Majka sve užasnula – ” Znala sam, ali šta sam mogla?”

KNJAŽEVAČKI UŽAS! Otac napastvovao maaloletnog sina, sve dok jadničak sebi nije oduzeo život: Majka sve užasnula – ” Znala sam, ali šta sam mogla?”

Oglasi - Advertisements

I ovaj dan nastavljamo sa crnom hronikom koja je i dalje top tema u svim medijima u celoj regiji. Kada god otvorimo neke portale, tu je uglavnom zastupljena crna hronika, zemljotresi, poplave, i ostale jako negativne stvari koje su postale naša svakodnevnica. Pogledavši samo onaj slučaj od pre par dana kada je otac krvnički pretukao u Srbiji svoga rođenog sina na maturi, dovoljna je da vam se zaledi krv u žilama.

Podsećamo, dečacci iz 8 razreda su se okupili na školskom igralištu, došli su čak i trubači na proslavu mature, i sve je bilo spremno za slavlje, ali je tada razjateni otac uleteo u grupicu dečaka, izdvojio svoga sina i iscipelario ga pred svima. Direktor je odmah pozvao policiju, a ocu koji je skrenuo sa uma preti i 8 godina zatvora.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Sledeći slučaj se desio u Knjaaževcu gde je priveden Branislav V, koji ima 46 godina, zbog konstantnog maltretiranja rođenog sina. Niko ne bi ni saznao šta se ddešava kod kuće, da njegov sin jedan dan u svoju osnovnu školu nije poneo nož, a kada su kod njega pronašli oružje, on je rekao da se želi da se ubije u školi, zbog svega onoga što se dešavalo kod kuće.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money