Oglasi - Advertisement

Kao što vidimo, poznati narodni pjevač sin velike zvijezde Marinka Rokvića , Nikola Rokvić , svoje nastupe koje ne može održavati kao i ostali pjevači , zamjenio je poslom u kuhunji. Naime dok vrijeme provodi u svome domu , svakodnvevno sprema specijalitete supruzi Bojani.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Nikola je odlučio da svoju fotografiju na kojoj se vidi kako pravi jedan dio specijaliteta. Zapravo rijetko viđamo da neka poznata zvijezda sa naših prostora objavljuje fotografije dok pravi neku vrstu jela , pa je javnost bila iznenađena kada je vidila kako Nikola pokazuje svoje kuharske sposobnosti. On je u opisu fotografije i napisao kako njegovi bliži prijatelji , i porodica redovno gledaju njegova kuharska izdanja. Nasmijani Nikola je napisao i koju je vrstu jelu odlušio da spremi .

Radilo je se kako je napisao o „ramen supici“. Ne sumnjamo da je njegova supruga Bojana bila oduševljena.  Omiljeni pjevač Nikola Rokvić je inače srbijanskog porijekla , rođen 29. Juna 1985. godine, a svoj talenat i talenat njegovog brata Marka Rokvića zaslužan je otac Marinko na kojeg su povukli možemo slobodno reći , sve gene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here