Oglasi - Advertisement

I ovog ponedeljka idemo se malo nasmejati i videti šta je to novo u regiji po pitanju nekih dešavanja koja su se desila u narodu, akoja nam mogu malo nabaciti osmeh na lice. Svakako da je najlakše otići na neku srpsku, hrvatssku ili bosansku svadbu, jer tamo se uvek mogu naći jako zanimljive sstvari. Svakako da je alkohol element broj 1 za lude stvari.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Mnogo je smešnih situacija sa svadbi, kao kada je Ćana pre par meseci na svadbu stigla u kamionu, a mi danas idemo do Hrvatske koja je prekucala ovu svadbu. Ivanina porodica je tako zamislila da Krunoslav njihov zet zameša beton na starinski način, on je sa sobom dovukao 3 kubika betona. “Običaji u našem kraju su takvi da mladoženja kada kupuje mladu mora nešto odraditi da dokaže da ju je vredan.

S obzirom da se bavim građevinom, znao sam da će mi njeni prirediti nešto u tom pravcu” navodi mladoženja Krunoslav Topolkokoji ima 34 godine iz Križevaca koji je po svoju mladu Ivanu došao s mikserom i tri kubika betona. Njih dvoje su u vezi već 5 godina, i imaju i sina, samo su sada odlučili sve i da ozvaniče.

 

Narandžasti mikser je bio u dvorištu, i Krunoslav je morao zasukati rukave od košuljje i sa kumovima se popeti na kamion i baciti prvu lopatu, a tako je kod njenog oca zaradio vredne poene. Slike sa ovog venčanja su obišle sve društvene mreže, a šerovane su jako puno puta, mora se priznati orginalno u svakom slučaju. Slavlje je potrajalo do 9 ujutro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here