Home / Uncategorized / Obrt u slučaju doktorke Violete, istražni organi sumnjaju na ubistvo

Obrt u slučaju doktorke Violete, istražni organi sumnjaju na ubistvo

Oglasi - Advertisements

Violeta Skorobać Ašanin (50), inače doktorka plastične hirurgije, a koja je 14. juna nađena mrtva u svom stanu, sahranjena je danas na beogradskom groblju Lešće, a prema nezvaničnim informacijama, sumnja se i da je ova doktorica ubijena!

Kako navodi izvor blizak istrazi, na sumnju da je poznata doktorka ubijena navodi položaj tela u kojem je ona zapravo nađena mrtva u kupatilu.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Istražnim organima sumnjiv je položaj tijela u kojem je ona nađena, te ispituju kako je moguće da zada sebi dva snažna uboda nožem u srce. Još uvijek se čeka njen nalaz obdukcije, toksikološki i drugi nalazi da bi zamjenik tužioca odlučio hoće li pokrenuti istragu ili ne. U sklopu toga istražuje se i da li je neko imao neki interes da doktorku ubije iz koristoljublja.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Poznati beogradski patolog navodi da treba sačekati da tužilac završi sve predistražne radnje.
Policija i tužilaštvo imaju sada već neka saznanja, međutim ne otvaraju zvanično istragu dok se ne završe predistražne radnje. Možda imaju neke sumnje, npr. na položaj tijela, kako je nađena, gdje je ko bio, pa tek kada budu imali sumnju na drugu osobu, onda mogu otvoriti istragu.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money