Oglasi - Advertisement

Kompozitor Aleksandar Milić Mili podijelio je na Instagramu snimak star više od dvije decenije.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Naime, on je tada posetio čuvene Viktorijine vodopade i skočio sa visine od 120 metara.

Mili je tada imao dugu kosu i bio je znatno mlađi, a kako je sam naveo u šali, snimak je jeziv iz dva razloga – prvi je njegova frizura, a drugi visina sa koje je skočio.

 

 

NOVO

U današnje vrijeme smo navikli na samo ružne i tužne vijesti iz naše zemlje ali i regije. U današnjem članku također jedna jako tužna vijest. Radi se o tome da je glumica Slavica Radulović preminula je 24.aprila u Novom Sadu u 57-oj godini života. Slavica je dugo godina bila članica ansambla Knjaževsko-srpskog teatra u Kragujevcu, a njene kolege, kao i ljudi koji su voljeli i cijenili njen rad su veoma potrešene zbog njene smrti.

Glumica je rođena u Kumanu kod Novog Bečeja 1964.godine. Na Akademiji dramskih umjetnosti u Novom Sadu je diplomirala 1987.godine u klasi profesora Petra Baničevića. Odigrala je više od 30 uloga na sceni kragujevačkog teatra. Debitovala je u predstavi “1968”, a među njene najznačajnije i najbitnije uloge ubrajaju se uloge Juce u predstavi “Kir Janja”, Lepe Kate u “Ružičnjaku”, Regane u “Kralju Liru”.

Prvi stalni agažman dobila je u pozorištu “Marin Držić” u Dubrovniku, onda u Narodnom pozorištu u Nišu, a od 1900.godine postala je članica ansambla Knjaževsko-srpskog teatra u Kragujevcu. Glumica je za svoj rad višestruko nagrađivana, između ostalog na Pozorišnim susretima, a dobila je i godišnju nagradu Knjaževsko-srpskog teatra.

Igrala je i na televiziji, u serijama “Srećni ljudi”, “Selo gori a baba se češlja” i “Moj rođak sa sela”. Kao jedini predstavnik svoje zemlje na Svjetskom kongresu esperantista u Vilnjusu u Litvaniji 2005. godine odigrala je predstavu “Kako ubiti svoju suprugu”, a odazvala se na poziv Predsjednika države Litvanije i Svjetskog udruženja esperantista iz Roterdama.Da li ste poznavali ovu glumicu, gledali neku njenu predstavu i kakvo mišljenje imate o njoj i njenim djelima, pišite nam dole u komentaru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here