Oglasi - Advertisement

Nataša Tapušković neretko govori o momentima kada nije živjela od glumačkog posla.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Jedna od najljepših glumica sa našeg prostora Nataša Tapušković postala je prepoznatljiva po ulozi u filmu “Lajanje na zvijezde”, a nakon toga joj je život krenuo u neočekivanom smjeru.

Iako je bila uspješna u glumačkom poslu u jednom trenutku je odlučila da stavi tačku na karijeru. Napustila je Srbiju za vreme bombardovanja i ode u Italiju.

“Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mjesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovdje bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Poslije godinu dana osjetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca “- priznala je tad Nataša.

Imala je 27 godina kada je srela Vuka u kojeg se zaljubila, a kasnije postala i njegova supruga. Ovaj par ima dvije kćerke.

I dalje je aktivna u glumi, a gledali smo je u serijama “Život je čudo” i “Folk”, kao i u filmovima “Šišanje” i “Spomenik Majklu Džeksonu”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here