Oglasi - Advertisement

Ana Brnabić je definitivno najpoznatija političarka na cijelom Balkanu. Premijerka Srbije je svakako jedna kontroverzna osoba, koja je odmah na startu dobila minus, kada je rekla da je gej, i da se to jednostavno mora poštovati, bez obzira što će se nalaziti na poziciji premijera republike Srbije. Međutim, Aleksandar Vučić ima toliko veliko povjerenje u nju, da joj je dao još jedan mandat.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ona je zajedno sa njim i iVicom Dačićem uradila jako puno pozitivnih stvari za cijelu zemlju . Zajedno sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i kriznim štabom, iznijela je svoju zemlju u sigurnu zonu u doba pandemije i najgoreg prvog talasa korona virusa, kada je spasila veliki broj ljudi. Ona se hrabro borila sa svim stvarima, a u novom mandatu će koristiti vilu na Dedinju, koju je koristila pokojnu Jovanku Broz.

Sada je pred njom drugi mandat, a kako se najavljuje u srpskim medijima, i njena supruga, kao i njihov sin Igor će da bude smješten u toj vili. Nenad Kulačin i Marko Vidojković su na posljednjoj sjednici smislili nove uvrede na račun premijerke Srbije, Ane Brnabić. Jednostavno, uvijek ima ljudi koji je ne vole, pa tako ni njih dvojica je očima ne mogu gledati, što se i vidjelo iz njihovih izjava.

“Kobilo”, “Ma kakva kobila, ona je malo slatko telence”, odgovorio je njegov kolega sa druge strane stola. Treba ih goniti do samog kraja i gledati kako trunu u zatvoru, jer loše vode državu u doba pandemije korona virusa. Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku videa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here