Oglasi - Advertisement

U posljednje vrijeme je itekako postalo učestalo da na vidjelo dana konstantno izlaze nova imena iz svijeta šou biznisa i poznatih, koji su bili uključeni u najveća krivična djela, a ono što je najgore, radi se o najvećem dnu krivičnih djela, a to je seksualno iskorištavanje maloljetnih djevojki. U nju su uključena poznata glumačka imena iz Srbije, o kojima smo već pisali.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Branislav Lečić je posljednji u cijeloj ovoj priči, a već 3 glumice su prijavile da su ih seksualno uznemiravali, ali ono što im ne ide u prilog je to, da se sve desilo prije 10 i više godina. U njegovom slučaju do sada su se javile već dvije poznate srpske glumice, ali za razliku od slučaja Mike Aleksića ove djevojke su bile punoljetne, tako da se može reći da mu je to koliko.toliko olakšavajuća okolnost.

Sigurno, najpoznatije ime u Srbiji po ovom pitanju je otac malene Tamare Jurić, Igor, koji se i dan danas bori svim silama da raskrinka osobe koje su na bilo koji način povezane sa slučajevima seksualnog iskorištavanja djevojčica u ovoj zemlji. On je napravio i fondaciju po njenom imenu, koji služi da se roditelji anonimno javljaju, i onda on povlači veze pa se dalje kreće sa postupkom protiv tih osoba.

Dragan Marković Palma, poznati srpski političar iz Jagodine je sljedeći na listi, jer se raskrinkao sa svojim neoubuzdanim žurkama na kojima su se “služile” maloljetne djevojke i to političarima i poznatim facama koji su im komotno mogli biti očevi. On je izjavio da već sada prima anonimne prijetnje i da ako se nađe na dnu Dunava, da to nije od toga da je on sam skočio unutra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here