Oglasi - Advertisement

U nastavku današnjeg članka reč dve o premijerki Srbije Ane Brnabić, koja je ovaj period iskoristila da ode malo na more zajedno sa svojom zaručnicom i sinom Alekssandrom na more. Ono što je još uvek boli jeste činjenica, da prema trenutnom zakonu u Srbiji, još uvek ne može oficijelno da bude majka, nego je to po papirima njena partnerka.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Međutim, poznavaajući Balkan i Srbijum ne sumnjamo da će se pronaći “rupa u zakonu”, pa će Ana Brnabić jako skoro postati i zakonita majka sinu Aleksandru. Ono što se takođeer priča u poslednje vreme je to da njih dve nisu dobile sina veštačkom oplodnjom njene partnerke u Belgiji, nego su platili jako velike novce jednoj surogatt majki koja im je na svet donela sina Aleksandra.

Njih dve se jako retko pojavljuju u javnosti a kada se pojave to je uglavnom na nekim predstavama, koncertima klasične muzike, ili nnekom političkom prijemu. Za njenu partnerku se jako dobro zna da dolazi iz sveta medicine i da jednostavno voli skupove na kojima se pojavbljuje sama Ana Brnabić. Tu su uglavnom političari koji privlače jako puno novinara što njoj i njenoj struci, skoro nikako ne odgovara.

 

Sada je Milica Đurić ipak pristala da se pojavi na jednom koncertu, koji se održao u Beogradu, Naime, radilo se o koncertu super poznatog Zubina Mehte i Beogradske filharmonhije, a njih dve su bile specijalni gosti na ovom koncertu. Milica je bila na udaru ponovo zbog sjajnog stajlinga, koji je ponovo bio 10 od 10. Pogledajte i sami slike, i javite nam vaše utiske.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here