Oglasi - Advertisement

Sedmicu počinjemo sa crnom hronikom nažalost. U poslednjih nekoliko meseci mogli smo čuti samo loše vesti pa od početka pandemije slušamo da je zaraza proširena, da je odnela toliko i toliko života, da su se počele dešavati krađe, da smo na rubu egzistencije, kriza ekonomska, zdravstvena, životna, bela kuga, silovanja, ubistva, samoubistva i tako možemo nadugo i naširoko još pisati.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

No ovo su nam postale glavne vesti i to svaki dan uz jutarnju kafu pročitamo najmanje 5. Danas pšonovno donosimo strašnu vest, a reč je o tome da je pronađeno telo jednog od najpoznatijih i najutecajnijih političara u celoj Ukrajini. Njegovo ime bilo je Valerijo Davidenko, čije je telo pronađeno u kuptilu.

Na glavi je imao rupu te još uvek nije jasno da li je ovo bilo ubistvo i atentat ili samoubistvo. Istraga je još uvek u toku a ova informacija potvrđena je od strane zamenika ministra unutrašnjih poslova Anstona Grašenka. Valerijo je obnašao funkciju zamenika ministra poljoprivrede u Vladi Ukrajine.

 

Na ovaj način niko nije zaslužio umreti, a njegova porodica i kolege su se od njega oprostili prikladnim pogrebom. Nažalost nemamo informacije da li je ovo bio atentat ili je on digao ruku na sebe, a policija bi sve trebala istražiti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here