Oglasi - Advertisement

Mi se u nastavku današnjeg članka malo posvećujemo domažoj estradi, koja je definitivno procvala kako su popustile mere sa korona virusom. Muzičari su krenuli sa nastupom, glumci su svakako u doba pandemije bili najmanje zaposleni, a sada su i oni napokon krenuli sa snimanjem filmova i predstava.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

TV voditelji su najmanje osetili krizu, jer je njihov posao bio isključivo vezan zza studio, tako da uz poštovanje osnovnih mera su mogli da rade normalno, a nije da nisu imali posla. Svet je sa velikom znatiželjom gledao u TV tražeći bilo kakvu informaciju zza korona virus. PIINK Tv je najbolje radio skoro od svih, jer je njihova Zadruga jedini program koji je u doba pandemije radio 24/7.

Dušica Jakovljević je svakako voditeljka koje je vodila celu priču, a bez njenog šarma i neposrednosti koju poseduje, bilo je nezamislivo da gledamo sve emisije iz studija koje su bile uvod u pravu priču. Ona svoju privatnost itekako krije od javnosti, a nije mali broj slučajeva kada je misteriozno pokaivala sebe sa dečkom, ali nikada nije otkrivala njegov identitet. Ono što se za nju sigurno jeste to, da je razvedena i da ima ćerku, ali i to da imaju engleskog buldoga koji je njihova najveća zanimacija.

 

Pre par dana je izbacila i par slika koja su sslomila srca svih onih koji su ljubitelji pasa, a sve se desilo ispred njihovog ulaza kada je njena ćerka izvela psa u šetnju, a on je podleteo pod auto te ga je vukao bar 20 metara za sobom. Odveli su ga veterinaru gde mu je ustanovljeno par lomova, ali su mu uspeli da spasu život.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here