Oglasi - Advertisement

I za početak nove radne sedmice vraćamo se u 80 godine prošloga vijeka, a kada bi krenuli da nabrajamo silne filmske i muzičke hitove iz tog vremena, trebalo bi nam par ovakvih članaka. Moda iz tog vremena je u posljednjih par godina itekako osporavana, ali se ipak neki detalji vrate na velika vrata, a ono što je sa sigurnošću bilježilo ove godine jesu boje, koje su se kombinovale u više varijanti.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Sredinom 80 ih godina vladale su dvije skoro iste pjevačice, ako ste voljeli crnke sa malo krupnijim zubima, onda je vaš izbor bila Nena, a ko ste preferirali plavuše, onda je vaš izbor svakako bila Kim Vajld. Za sve ljubitelje bujnih grudi, tu je bila italijanka Sabrina, ili Samanta Foks. Ono po čemu se pročulo za nju jeste to da je na jednom nastupu na MTV.u digla ruke, a ispod je bila šuma striborova.

Tek je kasnije obrijala dlake ispod pazuha, a pričalo se da je jako zaljubljena u Mik Džegera. Rodila je blizance, čak je izgubila i jednu bebu, a do danas je prodala skoro 25 miliona nosača zvuka, ima i četvero unučadi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here