Oglasi - Advertisement

Za danas jedna jako zanimljiva tema, koja će vas sigurno vratiti u neka jako lijepa i stara vremena. Gledajući ovu pjevačicu na naslovnoj strani, vidimo po frizuri da se ovdje radi o 70 im godinama prošloga vijeka, međutim, pitanje dana glasi, o kojoj se pjevačici na slici radi?

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Možemo samo reći, da je u svoje vrijeme bila vanserijska pjevačica, a o njenom izgledu su pričali apsolutno svi muškarci u Jugoslaviji. Međutim, nikada nije imala sreće u ljubavi, tako da se nikada nije udala i rodila djecu, a isto tako se posvetila svojoj karijeri koja je do danasšnjih dana i više nego solidna. Vjerujemo da je njen najveći hit “Moje je srce violina”. Da li sada znate o kome se ovdje radi?

Naravno, riječ je o Lepoj Lukić, koja se pod stare dane odala najvećem poroku, to jeste kockanju i kasinu, a vlasnici istih iz Beograda i okolice, kažu da je njihov često viđen gost. Koliko voli kasino pokazuje i podatak da se toliko zadužila, da je jednostavno napravila kombinaciju sa Milomirom Marićem, koji je za nju platio sve moguće dugove, a ona je zauzvrat morala da uđe u njegov rijaliti program “Parovi”.

Njena sjajna karijera počela još davne 1965 godine, a njen zadnji muž je preminuo 2019 godine u Kanadi, kada joj je pripalo veliko nasljedstvo. Danas živi sama, ima mačku koja joj je jedino pravo društvo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here