Home / Zabava / KRISTIJAN I KRISTINA PREKRŠILI NAJVAŽNIJE PRAVILO ZADRUGE, SLIJEDI KAZNA PRODUKCIJE?! Ovo nisu smjeli da urade, sve ZABILJEŽENO

KRISTIJAN I KRISTINA PREKRŠILI NAJVAŽNIJE PRAVILO ZADRUGE, SLIJEDI KAZNA PRODUKCIJE?! Ovo nisu smjeli da urade, sve ZABILJEŽENO

Oglasi - Advertisements

Kristijan Golubović je u jednom trenutku tokom današanje proslave prišao prijateljici sa povlasticama Kristini Spalević i na uho joj šapnuo nešto (što je inače strogo zabranjeno i to je jedno od osnovnih pravila rijalitija – da ne smije da se šapuće i prekriva bubica).

 

Pjevačica je bila šokirana i stavila ruku preko usta kada je čula njegove riječi. Njih dvoje su se zatim na kratko razdvojili, a šta joj je rekao nije poznato.

Kiki je nakon toga izašao iz Bijele kuće, pa se vratio i nastavio da se veseli, a onda se Kristina u jednom trenutku latila mikrofona i zapevala pesmu koja ju je pogodila.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

– Bolujem u sebi, još se nadam tebi, nikad svoje srce, drugom dala ne bih – pjevala je Kristina, a da li je to posvetila baš Goluboviću, ostaje da nagađamo.

Da li će ih produkcija kazniti zbog šaputanja, vidjećemo do kraja večeri.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money