Oglasi - Advertisement

U našem današnjem članku donosimo vam nekoliko pitanja čije odgovore će znati samo pametni, i oni koji su malo inteligentniji od ostalih, jer se ti detalji rijetko spominju u školi, a od velike su važnosti.
Je li Antarktika najsušnije mjesto na Svijetu? Da li ste znali možda odgovor na ovo pitanje?Je li Sidnej glavni grad Australije? Gdje se nalazi Kip Slobode? Povećava li se veličina ljudskog oka tijekom godina? Da li ljudske uši rastu do kraja života? Je li Mont Everest najviša planina na svijetu?

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Odgovor na prvo pitanje je da – Mek kurdove suhe doline, koje se inače nalaze na Antarktiku, su najsušnije mjesto na planeti jer u nekim dijelovima ovih dolina nije bilo oborina, snijega ili leda već skoro dva miliona godina. Tako da je to odgovor na to pitanje. Većina ljudi pogriješi misleći da je Sidnej glavni grad Australije, dok je to zapravo Kanbera.
Nadalje, jedini organ ljudskog tijela koji uopšte ne mijenja svoju veličinu je oko. Ima ona stara narodna pjesma “Nikad oči nisu stare”, što je zapravo prava istina. Što se tiče ljudskog uha, ono sa godinama raste tako da je i više nego primjetno da sa godinama na ljudskoj glavi, jedino što pored kose raste, jesu uši.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here