Oglasi - Advertisement

Vladimir Krnač (56) iz Bačkog Petrovca kod ljubitelja kvizova poznat je kao skroman čovjek koji pobjeđuje u gotovo svakoj igri koje se dohvati, stoga ne čudi što je u srijedu, drugu godinu zaredom pobjedio u “Slagalici”.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

On je još jednom pokazao da su za njega matematika, slaganje riječi i rješavanje asocijacija mačiji kašalj… Krnač, inače po zanimanju bravar, radi na građevini i tako prehranjuje četvoro djece, a uz sve to je i veliki humanitarac, te je dobrovoljno dao krv čak 106 puta. Novčane nagrade iz kvizova, kako kaže, čuva za stare dane…


Učestvovao je u “Visokom naponu”, “Najslabijoj karici”, “Dva miliona”..

Prije 17 godina se prvi put prijavio u kviz, i navodi sledeće: “Pozvao sam telefonom, bio je u pitanju kviz “Sam protiv svih”. Zatim su nas, 300 kandidata, testirali u amfiteatru na Hemijskom fakultetu u Beogradu. Iskreno, očekivao sam da ću dobro uraditi testove jer sam se pripremao. Zapravo, bio sam prilično potkovan informacija. Čitao sam pratio kvizove na čak dva televizora, koji su mi u kući stajali jedan iznad drugog, kako nešto
ne bih propustio… Poslije prvog i drugog kviza ljudi vas primjete, pa onda i sami zovu. Kako su novčane nagrade dolazile, tako sam se sve više i trudio. I dalje učim iz papirnih enciklopedija, ali priznajem da je Vikipedija danas majka znanja.”

Najveću novčanu nagradu od 700.000 dinara, osvojio je u kvizu “Supergenije”, prije sedam godina. Kao i što je stvar sa ostalim nagradama, i nju je ostavio za crne dane. Finale “Slagalice” pogledajte u video klipu ispod:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here